‘n Groot hart voor handicap?

 

Hart voor Handicap heeft je nodig. Alleen met jouw financiële hulp kunnen we projecten steunen die mensen met en zonder beperking samenbrengt. Samen wonen, werken of simpelweg van ’t leven genieten.

 

Doe een eenmalige gift

Dat kan door overschrijving op rekeningnummer BE11 0689 9998 4848. Schenk je in één kalenderjaar 40 euro of meer, dan krijg je het daaropvolgende jaar een fiscaal attest dat recht geeft op een belastingvermindering van 45% van je gift. Mooi meegenomen!

Geef een doorlopende opdracht

Bepaal zelf het bedrag dat je maandelijks wilt schenken – 5, 10, … euro – en regel online of in je bankkantoor een doorlopende opdracht naar BE11 0689 9998 4848. Wanneer je op die manier 40 euro of meer schenkt in één kalenderjaar, dan krijg je het daaropvolgende jaar een fiscaal attest dat recht geeft op een belastingvermindering van 45% van je gift. Dank je wel, jij schenkt Hart voor Handicap de stabiliteit die we nodig hebben om onze werking uit te bouwen.

Neem ons op in je testament

Wil jij een deel van je nalatenschap schenken aan Hart voor Handicap? Dat kan heel eenvoudig via een eigen, handgeschreven testament of een testament opgemaakt door je notaris. Het volstaat te vermelden dat je een deel van je bezit (of alles, als je geen wettelijke erfgenamen hebt) nalaat aan Hart voor Handicap. Omdat wij slechts 8,5% successierechten hoeven te betalen, komt meer dan 90% van je erfenis ten goede aan een betere, warmere wereld.

Overweeg een duolegaat

Bij een duolegaat schenk je een deel van je erfenis aan een erkende organisatie zoals Hart voor Handicap, en een ander deel aan je erfgenamen. Hart voor Handicap neemt de successierechten van beide delen op zich. Zo hoeft je goede vriend, neef, nicht… helemaal niets te betalen en steun je tegelijkertijd een goed doel.

iStock-626262722.jpg